I HJÄRTAT AV SKÖVDE
Måndag
* Bohusgryta med räkor och dill, serveras med potatismos .
* Grillad kasslerkotlett, serveras med kantarellsås och ugnsrostad potatis.
* Dillkött av kalv, serveras med gräddig dillsås och kokt potatis.
Tisdag
* Pocherad laxfilé, serveras med västkustsås och kokt potatis.
* Stekt fläsk med löksås och kokt potatis, alternativt raggmunkar och lingon.
* Gräddstuvad viltskav, serveras med potatispuré och lingon
Onsdag
* Stekt spättafilé, serveras med Skagensås och kokt potatis.
* Husets pannbiff, severas med stekt lök, gräddsås, samt potatismos.
* Gräddstuvad kalvlever, serveras med kokt potatis och lingon.
Torsdag
* Helensgårdens fisksoppa, alternativt ärtsoppa med fläsk. Dessert- Husets pannkakor med sylt och vispad grädde.
* Stekt sejryggfilé, serveras med västkustsås och kokt potatis.
* Helstekt kalkonfilé, serveras med gräddsås, brynt potatis, och vinbärsgelé.
* Rimmad oxbringa, serveras med rotmos och senapscrème, alternativt pepparrotssås och kokt potatis.
Fredag
* Stekt torskfilé, serveras med kräftsås och kokt potatis.
* Wallenbergare, serveras med gräddsås, lingon, och potatispuré.
* Helstekt örtmarinerad fläskfilé, serveras med rosépepparsås och brynt delikatesspotatis.
Lördag
- Helglunch klockan 11.30-15.00 149kr avhämtning 110kr.
* Inkluderar stor salladsbuffé,
* varmrätt- fisk alternativt kötträtt,
* kaffe och kaka.
Välkomna! Boka gärna bord! Tel. 0500-789515.
Söndag
Trevlig helg!